Sønderborg Skyline

BB Designmind design af Aarhus by i metal og træ.

Sønderborg Skyline er et enkelt og unikt design i træ og metal bestående af seks forskellige motiver fra Sønderborg by herunder: Dybbøl Mølle, Kong Christian den X’s Bro, Skt. Marie Kirke, Sønderborg Rådhus, Sønderborg Slot og Ringridning – ringrider rytter.

Med øje for detaljen er motiverne fremstillet i fint laserskåret sortlakeret stål. Den dekorative og skarpe udskæring er i ét samlet stykke monteret i en massiv og klarolieret egetræsliste med bynavnet indgraveret og med integreret vægophæng. 

Sønderborg Skyline er oplagt som en personlig del af indretningen i hjemmet. Du har både mulighed for eksempelvis at stille bymotivet på en hylde eller hænge det på væggen i stuen. Den lyse egetræsliste giver en skarp kontrast til den sorte silhuet af Sønderborg, som samtidig fremstår i et tidsløst skandinavisk design og som passer ind i forskellige indretninger. Med et integreret ophæng i egetræslisten kan det samlede bymotiv hænges op på en væg, hvor du får en fin svævende effekt uden synlige skruer. 

Dimensioner: 90 x 2,6 x 21,5 cm.

Tilhørende skruer til ophæng samt ophængsguide følger med. 

Pris 1500,- (gratis levering i DK)

Aarhus bymotiv i eg og stål.