Skive Skyline

BB Designmind design af Aarhus by i metal og træ.

Skive Skyline er et enkelt og unikt design i træ og metal bestående af syv forskellige motiver fra Skive by herunder: Hancock Bryggerierne, Skive Vandtårn, Skive Gamle Rådhus, Skive Kirke, Rundkørsel (Solen), Gangbro (Skive Fjord) og Sjægthuse ved Hotel Strandtangen.

Med øje for detaljen er motiverne fremstillet i fint laserskåret sortlakeret stål. Den fine og skarpe udskæring er i ét samlet stykke monteret i en massiv og klarolieret egetræsliste med bynavnet indgraveret og med integreret vægophæng. 

Skive Skyline er oplagt som en personlig del af indretningen i hjemmet. Du har både mulighed for eksempelvis at stille bymotivet på en hylde eller hænge det på væggen i stuen. Den lyse egetræsliste giver en skarp kontrast til den sorte silhuet af Skive, som samtidig fremstår i et tidsløst skandinavisk design og som passer ind i forskellige indretninger. Med et integreret ophæng i egetræslisten kan den samlede skyline hænges op på en væg, hvor du får en fin svævende effekt uden synlige skruer. 

Dimensioner: 90 x 2,6 x 20 cm.

Tilhørende skruer til ophæng samt ophængsguide følger med. 

Pris 1500,- (gratis levering i DK)

2 Aalborg Akvavit smal
2 Aalborg Akvavit smal

Forhandles hos

BB Designmind Houmøllers møbler

Houmøller’s Møbler
Søndergade 13-15
7800 Skive
www.hmskive.dk