Randers Skyline

1 Aalborg Akvavit 1

Denne Randers Skyline er et klassisk og personligt design i træ og metal bestående af seks forskellige motiver fra Randers by. Designet indeholder: Skt. Mortens Kirke, Den Jyske Hingst, Randers Rådhus, Den Blå Bro, Randers Regnskov og De Nordiske Sten.

 

Bymotivet af Randers by er en ud af en række forskellige jyske byer designet af BB Designmind. De udvalgte motiver fra Randers by, samlet som et bymotiv, er fremstillet i fint laserskåret sortlakeret stål. I én samlet udskæring står Randers skarpt i en klarolieret og massiv egetræsliste med bynavn indgraveret og integreret vægophæng.

Med det integrerede vægophæng i egetræslisten har du både mulighed for at sætte Randers på en hylde på kontoret eller hænge byen på en væg i stuen. Ved ophæng gemmes skruerne i egetræslisten og der opnås en fin svævende effekt. Detaljerne i hvert enkelt varemærke fra Randers har et fint sammenspil mellem lys og skygger, og den sorte silhuet giver en fin og skarp kontrast til den lyse egetræsliste. Samlet får du et kvalitets design, som kan give et personligt præg til indretningen i hjemmet og skabe glæde i mange år. 

Dimensioner: 90 x 2,6 x 20 cm.

Tilhørende skruer til ophæng samt ophængsguide følger med. 

Pris 1500,- (gratis levering i DK)

2 Aalborg Akvavit smal

Forhandles hos

BB Designmind Utzon

Fru Lunds Butik
Tårngade 4
8900 Randers C

@frulundsbutik
frulundsbutik.dk 

BB Designmind Utzon

Brdr. Sørensen Møbler
Haraldsvej 60
8960 Randers
www.entreshop.dk